ΜΟΔΑ

Τα πιο δημοφιλή καλοκαιρινά μανικιούρ αυτήν την στιγμή

Η λίστα που πρέπει να δείτε πριν το επόμενο ραντεβού σας για μανικιούρ

Καθώς δειλά δειλά κλείνετε το πρώτο σας ραντεβού για μανικιούρ στην μετα-καραντίνα εποχή, πολύ πιθανό είναι να νιώσετε μπερδεμένη ανάμεσα στα τόσα nail designs που έχουν πλέον κατακλύσει τα περιοδικά ομορφιάς και το Instagram feed σας.

Aκολουθεί η λίστα με τα πιο δημοφιλή καλοκαιρινά μανικιούρ του 2020 για να βρείτε αυτό που σας ταιριάζει:

Neon

Neon

Φέτος ολοένα και περισσότερες γυναίκες δείχνουν να θέλουν να πειραματίζονται περισσότερο με τα μανικιούρ τους. Η λίστα με τις πιο δημοφιλείς neon αποχρώσεις περιλαμβάνει το πορτοκαλί, το πράσινο, το ροζ, αλλά και το κίτρινο, είτε σε ολόκληρη την επιφάνεια του νυχιού, είτε ενσωματωμένες σε nail art.

Photo credits: Instagram/@betina_goldstein

Gold Accents

Gold Accents

Οι χρυσές λεπτομέρειες με foils ή ακόμα και nail designs αποτελούν ιδανική επιλογή για την wedding season, την οποία διανύουμε, καθώς μπορούν να αναβαθμίσουν ακόμα και το πιο απλό nude νυφικό μανικιούρ.

Photo credits: Instagram/@betina_goldstein

Τortoiseshell

Τortoiseshell

Η αποχή από το nail salon όλους αυτούς τους μήνες, έχει ως αποτέλεσμα την αύξηση της ζήτησης των ιδιαίτερων over the top σχεδίων που τραβούν την προσοχή. Ένα από τα πιο δημοφιλή αυτού του είδους είναι φυσικά η ταρταρούγα σε όλη την επιφάνεια ή στην άκρη των νυχιών.

Photo credits: Instagram/@emilyjanelathan

Nudes

Nudes

Χωρίς εξαίρεση, κάθε χρόνο, η λίστα με τις κορυφαίες τάσεις στα νύχια περιλαμβάνει πάντα τα nude μανικιούρ, καθώς χαρίζουν έναν αέρα διαχρονικής κομψότητας, στον οποίο καμία γυναίκα δεν μπορεί να αντισταθεί.

Photo credits: Instagram/@oliveandjune

Rainbow

Rainbow

Ο καλύτερος τρόπος να βελτιωθεί η διάθεσή σας είναι με ένα φρέσκο μανικιούρ. Επιλέξτε φωτεινές και παστέλ αποχρώσεις, και υιοθετήστε την τάση των rainbow nails βάφοντας κάθε νύχι με ένα διαφορετικό χρώμα της ίδιας ή διαφορετικής παλέτας.

Photo credits: Instagram/@heartzeena

Nature

Nature

Η ανάγκη για βόλτες στη φύση αποτυπώνεται στα μανικιούρ του φετινού καλοκαιριού με φλοράλ σχέδια, πέταλα και φύλλα να αποτελούν μερικά από τα πιο δημοφιλή nail designs.

Photo credits: Instagram/@townhouseuk

Coloured Tips

Coloured Tips

Το γαλλικό μανικιούρ των 00’s αναβαθμίζεται με την κλασική λευκή άκρη να αντικαθίσταται από fun πολύχρωμα βερνίκια.

Photo credits: Instagram/@oliveandjune

Πηγή: harpersbazaar.gr