ΕΛΛΑΔΑ

Ταχύρρυθμες εργασίες στην Αριστοτέλους για τα Χριστούγεννα

Ταυτόχρονα τοποθετείται ο χριστουγεννιάτικος διάκοσμος στην πόλη

Μικρές παρεμβάσεις στο πλαίσιο των εργασιών για τα Χριστούγεννα, κάνει ο δήμος Θεσσαλονίκης, ώστε όλος ο άξονας της Αριστοτέλους να είναι καθαρός και καλαίσθητος.

Συνεργεία του δήμου πραγματοποιούν από το πρωί ταχύρρυθμες εργασίες για να αποκαταστήσουν ζημιές, παράλληλα με τις εργασίες για τον χριστουγεννιάτικο διάκοσμο.

Συγκεκριμένα, στην πλατεία Δικαστηρίων και στην πλατεία Αριστοτέλους έγιναν σποραδικές επανατοποθετήσεις «πλακών Ελευθερούπολης» στους διαδρόμους, τοποθετήσεις πωρόλιθων και κυβόλιθων, τοποθετήσεις δέντρων σε όλες τις δενδροδόχους αλλά και κλάδεμα.

aristotelous-ergasies-02.jpg

Επίσης, υπάλληλοι του δήμου Θεσσαλονίκης, αντικατέστησαν λαμπτήρες σε ιστούς, έβαψαν κολώνες οικοδομών και παρτεριών πρασίνου στη συμβολή των οδών Εγνατίας και Αριστοτέλους, στο πέταλο της πλατείας. Τοποθέτησαν, ακόμα, χλοοτάπητα στον άξονα της Αριστοτέλους, ενώ επιμελήθηκαν και όσα παγκάκια είχαν κακή εμφάνιση.

aristotelous-ergasies-03.jpg

Μέχρι να ολοκληρωθεί ο χριστουγεννιάτικος στολισμός στην πόλη, θα γίνεται καθημερινός συστηματικός καθαρισμός και πλύσιμο του άξονα της Αριστοτέλους και των παράλληλων οδών.

aristotelous-ergasies-04.jpg