ΣΠΟΡ

Ο ΠΑΟΚ με νίκη πιάνει τον Ολυμπιακό στην κορυφή

Ο Ολυμπιακός έχασε βαθμούς στην ισοπαλία με τον Πανιώνιο και ο ΠΑΟΚ με νίκη επί της ΑΕΛ σήμερα Κυριακή έχει την ευκαιρία να πιάσει τους «ερυθρόλευκους» στην κορυφή.

Ο Ολυμπιακός για την 11η αγωνιστική της Super League 1 άφησε βαθμούς στη Νέα Σμύρνη στο ισόπαλο 1-1 με τον Πανιώνιο και παραμένει πρώτος με 27 βαθμούς. Ωστόσο, ο ΠΑΟΚ με τρίποντο την Κυριακή στην Τούμπα επί της ΑΕΛ θα πιάσει στην κορυφή τους «ερυθρόλευκους» από τους οποίους απέχει τρεις βαθμούς. Σημαντική η νίκη για τη Λαμία επί της Ξάνθης (1-0) που της έδωσε τη δυνατότητα να πάρει απόσταση δέκα βαθμών από την τελευταία θέση.

Η βαθμολογία της Super League (με Ολυμπιακό, Πανιώνιο, Λαμία και Ξάνθη να έχουν ένα ματς περισσότερο):

1. Ολυμπιακός 27
2. ΠΑΟΚ 24
3. ΑΕΚ 17
4. ΟΦΗ 16
5. Ξάνθη 16
6. ΑΕΛ 15
7. Αρης 15
8. Λαμία 13
9. Παναθηναϊκός 12
10. Βόλος 12
11. Ατρόμητος 11
12. Αστέρας Τρίπολης 10
13. Πανιώνιος 3
14. Παναιτωλικός 3

Με Βαρέλα, Μαουρίσιο, αλλά χωρίς Στοχ ο ΠΑΟΚ κόντρα στη Λάρισα

Οι «εκλεκτοί» του Αμπέλ Φερέιρα ενόψει του σημερινού αγώνα (24/11) με τη Λάρισα. Δείτε ποιους πήρε στην αποστολή ο Πορτογάλος τεχνικός.

Με πρωινή προπόνηση στην Τούμπα ολοκληρώθηκε χθες η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για τον αγώνα της Κυριακής (24/11, 18:00) με τη Λάρισα.

Το πρόγραμμα της τελευταίας προπόνησης αφορούσε την τακτική και και τις στατικές φάσεις τόσο ανασταλτικά όσο και επιθετικά.

Μετά το τέλος της προπόνησης, ο Αμπέλ Φερέιρα επέλεξε τους 19 ποδοσφαιριστές που θα έχει στη διάθεσή του και είναι οι Πασχαλάκης, Ζίβκοβιτς, Βαρέλα, Μάτος, Ροντρίγκο, Κρέσπο, Ίνγκασον, Γιαννούλης, Βιεϊρίνι , Ντόουγκλας Αουγκούστο, Μαουρίσιο, Ελ Καντουρί, Μίσιτς, Εσίτι, Πέλκας, Μπίσεσβαρ, Λημνιός, Άκπομ, Σφιντέρσκι.

Σε σχέση με το προηγούμενο ματς κόντρα στον ΟΦΗ επιστρέφουν οι Βαρέλα και Μαουρίσιο, οι οποίοι ξεπέρασαν το πρόβλημα τραυματισμού τους, ενώ εκτός αποστολής πλην των τραυματιών Ζαμπά, Βέρνμπλουμ έμειναν οι Στοχ και Λάμπρου.