ΣΠΟΡ

Οργή στον ΠΑΟΚ για τον αθλητικό εισαγγελέα

Στα άκρα είναι αποφασισμένος να φτάσει ο ΠΑΟΚ μέχρι να αποδοθούν ευθύνες για τον χαρακτηρισμό που απηύθυνε στους οπαδούς του ο αθλητικός εισαγγελέας Θεσσαλονίκης, Γιώργος Νούλης.

Μιλώντας σε φίλους του στην προσωπική του σελίδα σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, ο κ. Νούλης αποκάλεσε «υπάνθρωπους» τους φιλάθλους του «δικεφάλου». Η δημοσιοποίηση του προσβλητικού χαρακτηρισμού προκάλεσε μεγάλες αντιδράσεις από τους οπαδούς του ΠΑΟΚ και τη διοίκηση της ομάδας, η οποία αποφάσισε να μην αφήσει το περιστατικό να περάσει έτσι ανάλαφρα, αλλά να κινηθεί προς κάθε κατεύθυνση για να ζητήσει την τιμωρία του.

Ως πρώτο μέτρο αντίδρασης, θα σταλεί επιστολή στον εισαγγελέα, με κοινοποίηση στα αρμόδια υπουργεία και στον Αρειο Πάγο. Εκτός από τις πειθαρχικές κυρώσεις στο πρόσωπο του κ. Νούλη, ο ΠΑΟΚ θα ζητήσει και την αποπομπή του από τη θέση του. Σφοδρές αντιδράσεις υπάρχουν και από τους οπαδούς του πρωταθλητή, όχι μόνο με τις αναρτήσεις τους στα σόσιαλ μίντια. Σύνδεσμοι φιλάθλων του ΠΑΟΚ έχουν γνωστοποιήσει την πρόθεσή τους να κινηθούν νομικά κατά του κ. Νούλη, ο οποίος, παρά τον μεγάλο θόρυβο που προκλήθηκε, δεν ζήτησε συγγνώμη, ούτε και έδωσε κάποιες εξηγήσεις.

• Σύμφωνα με δημοσιεύματα στην Πολωνία, η Λέστερ έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον για τον Κάρολ Σφιντέρσκι, τον οποίο προορίζει, όπως γράφεται, για εναλλακτική λύση πίσω από τον 32χρονο Τζέιμι Βάρντι.

Ο ΠΑΟΚ δεν έχει κάποια πρόταση και δεν προτίθεται να μπει σε διαπραγματεύσεις με την αγγλική ομάδα αν το οικονομικό δέλεαρ δεν είναι πολύ μεγάλο. Το καλοκαίρι, άλλωστε, απέρριψε ασυζητητί πρόταση της Ντιναμό Μόσχας ύψους 5 εκατ. ευρώ και από τότε μέχρι τώρα θεωρεί ότι η χρηματιστηριακή αξία του Πολωνού επιθετικού έχει πολλαπλασιαστεί.