ΣΠΟΡ

Μπαγκαλιάνης: Να ανεβάσουμε τον Άρη πιο ψηλά τη νέα σεζόν

Ο νεαρός αμυντικός του Άρη μίλησε για τις εμφανίσεις του και για τους στόχους της ομάδας την επόμενη σεζόν.

Ο Πέτρος Μπαγκαλιάνης μιλώντας στο κανάλι του Άρη στο YouTube τόνισε πως οι στόχοι για την ομάδα της Θεσσαλονίκης είναι ακόμα ψηλότεροι για την επόμενη σεζόν, ευελπιστώντας η ομάδα να έχει στο πλευρό της και τον κόσμο της.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Ήταν μια επιτυχημένη χρονιά, βγήκαμε στην Ευρώπη και φτάσαμε μια ανάσα από τον τελικό. Κατάφερα να δείξω πράγματα στον προπονητή και στην ομάδα. Θα πρέπει να δουλέψουμε και να είμαστε συγκεντρωμένοι για να ανεβάσουμε τον Άρη πιο ψηλά τη νέα σεζόν. Και στα πλέι οφ και στον αγώνα Κυπέλλου ο κόσμος μας έλειψε. Με αυτόν δίπλα μας έχουμε αποδείξει ότι μπορούμε να κερδίσουμε τους πάντες. Εύχομαι να επιστρέψουν γρήγορα στα γήπεδα γιατί είναι ένα σημαντικό γρανάζι στη μηχανή μας», ανέφερε αρχικά και πρόσθεσε:

«Στην καραντίνα δουλέψαμε στο 100%, ψυχολογικά βέβαια υπήρχε ένα θέμα, δεν μπορούμε να παραβλέψουμε τι γίνεται στον κόσμο, αλλά μόλις επιστρέψαμε στο γήπεδο η διάθεσή μας ανέβηκε στα επίπεδα που θέλαμε και δουλέψαμε για να επανέλθουμε δυνατοί στο πρωτάθλημα».

Τέλος αναφορικά με τις εμφανίσεις του σχολίασε: «Προσπάθησα να δώσω αυτό που μπορούσα, πιστεύω πως άρπαξα την ευκαιρία, την οποία περίμενα. Ο στόχος είναι να είμαστε όσο πιο έτοιμοι γίνεται για την προετοιμασία και να προετοιμαστούμε σωστά για να κυνηγήσουμε ακόμα μεγαλύτερους στόχους την επόμενη σεζόν».