ΣΠΟΡ

Μοιρασιά στο ΟΑΚΑ για Παναθηναϊκό και Άρη (ΒΙΝΤΕΟ)

Παναθηναϊκός και Άρης πήραν ακριβώς ό,τι άξιζαν από τη μεταξύ τους αναμέτρηση στο ΟΑΚΑ, που διεξήχθη στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής και ολοκληρώθηκε ισόπαλη 0-0.

Το αποτέλεσμα που κράτησε ισόβαθμες τις δυο ομάδες στους 22 βαθμούς, παρέα με την ΑΕΛ στη μάχη για τις θέσεις που οδηγούν στα πλέι οφ.

Ένα σουτ του Ινσούα στο 5΄ δεν ανησύχησε τον Κουέστα, ενώ ο συνδυασμός των Γκάμα και Φετφατζίδη έφερε τον Λάρσον σε καλή θέση, αλλά το σουτ του Σουηδού βρήκε σε ετοιμότητα τον Διούδη στο 12΄.

Ο τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού έδιωξε σε κόρνερ το μακρινό σουτ του Σάσα στο 18΄, ενώ στο επόμενο λεπτό τον… μιμήθηκε ο Κουέστα σε φάουλ του Χατζηγιοβάνη.

Το μακρινό σουτ του Δώνη παραλίγο να αιφνιδιάσει τον Κουέστα στο 50΄ ενώ η κεφαλιά του ανενόχλητου Νούνες πέρασε πάνω από τα δοκάρια έξι λεπτά αργότερα, με τους «πράσινους» του Γιώργου Δώνη να μπαίνουν πιο δυναμικά στο δεύτερο μέρος.

Στο 62΄ ο Φετφατζίδης έκανε τρομερή ατομική ενέργεια και νίκησε τον τερματοφύλακα του Παναθηναϊκού, ωστόσο ο διεθνής επιθετικός πήρε την μπάλα από θέση οφσάιντ και το γκολ της ομάδας του Μίχαελ Ένινγκ ακυρώθηκε.

Ο Μακέντα αστόχησε από πλεονεκτική θέση στο 64΄ ενώ δέκα λεπτά αρτγότερα ο Φετφατζίδης απείλησε ξανά, αλλά βρήκε τον Διούδη σε ετοιμότητα.

Ο Κουέστα έδιωξε δύσκολα σε κόρνερ τη σέντρα-σουτ του Ζαχίντ στο 79΄, ενώ τρία λεπτά αργότερα οι φιλοξενούμενοι στάθηκαν τυχεροί: φάουλ του Ζαχίντ, κεφαλιά του Κουρμπέλη, η μπάλα στο αριστερό δοκάρι. Μια κεφαλιά του Ρόουζ στο 85΄, που έφυγε λίγο άουτ, ήταν η τελευταία αξιόλογη φάση του αγώνα.