ΕΛΛΑΔΑ

Μάχη για τη ζωή του δίνει ο ένας από τους τρεις εφοριακούς στο «Γ. Παπανικολάου»

Εκτός κινδύνου η 47χρονη-Σε σοβαρή κατάσταση η 67χρονη αν και παρουσιάζει βελτιώσεις

Σε κρίσιμη κατάσταση παραμένει ο ένας από τους τρεις εφοριακούς υπαλλήλους της ΔΟΥ Κοζάνης, 56 ετών, οι οποίοι νοσηλεύονται στο νοσοκομείο «Γ. Παπανικολάου» της Θεσσαλονίκης, μετά τη φονική επίθεση που δέχθηκαν την Πέμπτη, 16 Ιουλίου, από έναν πολίτη με τσεκούρι μέσα στο κτήριο της εφορίας στην Κοζάνη.

Σήμερα, Σάββατο, το νοσοκομείο εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρει πως «η ασθενής Μ. Μ. 47 ετών εξακολουθεί να νοσηλεύεται στη Νευροχειρουργική Κλινική. Η γενική της κατάσταση είναι σταθερή και διαφεύγει τον κίνδυνο. Είναι υπό στενή ιατρική παρακολούθηση ».

Η δεύτερη ασθενής, η Π. Θ. 67 ετών, «νοσηλεύεται στη Β Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (Β ΜΕΘ) με μηχανική υποστήριξη. Παρουσιάζει σταδιακά μικρές βελτιώσεις. Η κατάσταση της είναι σοβαρή και η εξέλιξη της θα κριθεί μετά από νευροχειρουργική και γναθοχειρουργική εκτίμηση κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου».

Τέλος ο ασθενής «Ξ.Π. 56 ετών, νοσηλεύεται στη Β Μονάδα Εντατικής Θεραπείας. Με μηχανική υποστήριξη. Έχει υποβληθεί σε σοβαρές νευροχειρουργικές επεμβάσεις. Η κατάσταση του παραμένει κρίσιμη λόγω βαρύτατων βλαβών στον εγκέφαλο. Εμφανίζει μικρά σημεία βελτίωσης. Οι θεράποντες ιατροί εκφράζουν συγκρατημένη αισιοδοξία», καταλήγει η ανακοίνωση του «Γ. Παπανικολάου».