ΕΛΛΑΔΑ

Θεσσαλονίκη: Μαθητής έπεσε από το δεύτερο όροφο ιδιωτικού σχολείου

Πρόκειται για μαθητή της Α’ λυκείου – Μεταφέρθηκε σοβαρά τραυματισμένος στο «Ιπποκράτειο» νοσοκομείο με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ

Από τον δεύτερο όροφο ιδιωτικού σχολείου έπεσε ένας 15χρονος μαθητής λίγο μετά τις 11:30, ο οποίος μεταφέρθηκε σοβαρά τραυματισμένος στο «Ιπποκράτειο» νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης, με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Aκόμα δεν έχουν γίνει γνωστά τα αίτια της πτώσης, ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες ο μαθητής βρίσκεται ήδη στο χειρουργείο και αντιμετωπίζει πολλαπλά τραύματα.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του σχολείου, αφού του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες από το υγειονομικό προσωπικό του Κολλεγίου, η διεύθυνση του Σχολείου φρόντισε για την τάχιστη διακομιδή του μαθητή με ασθενοφόρο σε νοσοκομείο της πόλης και ενημέρωσε άμεσα τους γονείς του.

Η ανακοίνωση του σχολείου:

“Θέλουμε να σας ενημερώσουμε για ένα δυσάρεστο περιστατικό που έλαβε χώρα σήμερα, 5 Φεβρουαρίου 2021, στο Κολλέγιο Ανατόλια.

Για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους, μαθητής της Α’ Λυκείου έπεσε, κατά τη διάρκεια του μαθήματος, από τον 2ο όροφο του Kyrides Hall με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά.

Αφού του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες από το υγειονομικό προσωπικό του Κολλεγίου, η διεύθυνση του Σχολείου φρόντισε για την τάχιστη διακομιδή του μαθητή με ασθενοφόρο σε νοσοκομείο της πόλης και ενημέρωσε άμεσα τους γονείς του.

Οι ψυχολόγοι του Τμήματος Συμβουλευτικής προσφέρουν από την πρώτη στιγμή τη στήριξή τους στους συμμαθητές και συμμαθήτριες του παιδιού, όπως κάνει και το εκπαιδευτικό προσωπικό των δύο Λυκείων για τους υπόλοιπους μαθητές και μαθήτριες”.