ΣΠΟΡ

Δεν πήγε Μαδρίτη ο Ολυμπιακός

Όγδοη ήττα για τον Ολυμπιακό, αυτή την φορά από την Ρεάλ με 93-77

Χωρίς τον Βασίλη Σπανούλη ο Ολυμπιακός ηττήθηκε πάρα πολύ εύκολα στην Μαδρίτη από την Ρεάλ με 93-77, στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής της Euroleague.

Τα 18 λάθη που έκαναν οι «ερυθρόλευκοι» δεν τους επέτρεψαν να διεκδικήσουν κάτι καλύτερο απέναντι στη «βασίλισσα», η οποία αν και δεν είχε στην 12άδα τον Γιουλ, πήρε πολύ εύκολα την 8η σερί νίκη της και 10η συνολικά σε 13 ματς.

Η ανωτερότητα της ομάδας του Πάμπλο Λάσο ήταν εμφανέστατη από το ξεκίνημα της αναμέτρησης κι όσο περνούσε η ώρα γινόταν ολοένα και μεγαλύτερη.

Ο Ολυμπιακός δεν μπορούσε να σταματήσει τους γηπεδούχους, που είχαν διψήφιους τους Φαμπιάν Κοζέρ (18π.), Άντονι Ράντολφ (15π.), Ρούντι Φερνάντεθ (10π.) και Φακούντο Καμπάτσο (15π 6ασ.).

Ο Ταβάρες (10ρ.) νίκησε στη «μονομαχία» τον Σέρβο σέντερ του Ολυμπιακού, Νίκολα Μιλουτίνοβ, κάτι που επηρέασε τη συνολική εικόνα των Πειραιωτών στο παρκέ.

Η 3η περίοδος ήταν καταστροφική για τους παίκτες του Κεμζούρα, διάστημα στο οποία δέχτηκαν επιμέρους σκορ 31-18 και υπέπεσαν σε 7 λάθη (19 στο τέλος του αγώνα).

Αυτή ήταν η 8η διαδοχική νίκη της ομάδας του Πάμπλο Λάσο και 10η στο σύνολο. Από τον Ολυμπιακό, καλύτερη απόδοση «έπιασαν» οι Ουίλ Τσέρι, Σάσα Βεζένκοφ, Τέιλορ Ρότσεστι και Ουίλι Ριντ.