Γιαουρτογλυκό λεμονιού με 4 μόνο υλικά
Έτοιμο σε δέκα λεπτά, λιώνει στο στόμα…
Ένα εύκολο και λαχταριστό γιαουρτογλυκό είναι πάντα το καλύτερο επιδόρπιο μετά από ένα γεύμα.
Οι συνταγές που μπορεί να ανακαλύψει κανείς στο διαδίκτυο είναι πολλές ενώ παράλληλα ανάλογα με τα γευστικά σας γούστα μπορείτε να προσαρμόσετε κάθε συνταγή για το καλύτερο αποτέλεσμα, ωστόσο το γιαουρτογλυκό αυτό είναι ιδανικό μετά από ένα γεύμα αφού με το λεμόνι που έχει στη συνταγή μπορεί να «καθαρίσει» τον ουρανίσκο σας.
Είναι ελαφρύ και δροσιστικό, με λεία κρέμα σαν μους και τραγανά μπισκότα στη βάση και στη μέση.
To γιαουρτογλυκό αυτό είναι ιδανικό για ακόμη δύο λόγους. Η εκτέλεση της συνταγής είναι πανεύκολη, μόνο 10 λεπτά θα χρειαστούν, και τα υλικά είναι μόνο τέσσερα.
Συνταγή για γιαουρτογλυκό με 4 υλικά
Υλικά
- 800 γρ. στραγγιστό γιαούρτι
- 400 γρ. ζαχαρούχο γάλα
- ξύσμα και χυμό από ένα λεμόνι
- 200 γρ. μπισκότα τις επιλογής σας
Εκτέλεση
Ανακατέψτε το γιαούρτι, το ζαχαρούχο γάλα, το ξύσμα και το χυμό από το λεμόνι σε ένα μεγάλο μπολ και χτυπήστε μέχρι να γίνουν όλα τα υλικά ένα λείο μείγμα, σαν μους.
Τοποθετήστε μερικά θρυμματισμένα μπισκότα στον πάτο ενός ποτηριού ή μιας φόρμας και συμπληρώστε με τη μους γιαουρτιού. Επαναλάβετε τη διαδικασία μέχρι να γεμίσει το σκεύος σας και γαρνίρετε με σπασμένα μπισκότα και φέτες λεμονιού.