ΣΠΟΡ

Άρης: Ο Φετφατζίδης απαντάει στους άλλους και στον εαυτό του

Ο Έλληνας μεσοεπιθετικός είναι ο ηγέτης του Άρη στον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος

Δεν περιμέναμε το παιχνίδι με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι για να μάθουμε ποιος είναι ο Γιάννης Φετφατζίδης. Όμως όσο και αν γνωρίζει κανείς το τι μπορεί να κάνει ο Έλληνας μεσοεπιθετικός ήταν απλά απολαυστικός.

Ο Φετφατζίδης αποφάσισε να παραμείνει το καλοκαίρι στον Άρη και υπέγραψε διετές συμβόλαιο συνεργασίας. Στο μυαλό του είχε να γίνει ο ηγέτης της ομάδας του και δεν δίστασε να το πει και ξεκάθαρα.

Αυτό που έχει σημασία, όμως, περισσότερο από όλα είναι ότι το «φωνάζει» με την απόδοση του στον αγωνιστικό χώρο. Έλληνας παίκτης με την ικανότητα του Γιάννη Φετφατζίδη στο ένας εναντίον ενός δεν υπάρχει.

Θα μπορούσε ίσως να δίνει πιο νωρίς τη μπάλα σε ορισμένες περιπτώσεις και να είναι πιο αποτελεσματικός στη τελική προσπάθεια. Αλλά αν τα είχε και αυτά θα κόστιζε 20 εκατομμύρια ευρώ.

Ο Φετφατζίδης είναι πολυτέλεια όχι μόνο για τον Άρη, αλλά και για το ελληνικό πρωτάθλημα. Αυτός ο Φετφατζίδης που βλέπουμε φέτος. Έχει δύο γκολ και πέντε ασίστ και φυσικά είναι ο ηγέτης του Άρη στο πρώτο μισό του πρωταθλήματος.

Ο Έλληνας μεσοεπιθετικός έχει, επίσης και την νοοτροπία που ταιριάζει σε ένα μεγάλο σύλλογο όπως ο Άρης. Αυτή του μαχητή, αυτή του ανθρώπου που θα παλέψει ως το τελευταίο λεπτό για τη νίκη. Ακόμα και το «στράβωμα» του όταν θα βγει αλλαγή, οφείλεται στο οτι θέλει να παλέψει γιατί το πιστεύει.

Ο Άρης χρειάζεται και άλλους τέτοιους παίκτες. Οχι μόνο με το ταλέντο αλλά και τη νοοτροπία του Φετφατζίδη. Ο οποίος με τις εμφανίσεις του δίνει απαντήσεις σε όσους τον αμφισβήτησαν αλλά και στον εαυτό του. Τον οποίο αδίκησε αρκετές φορές στο παρελθόν, όμως πλέον φαίνεται αποφασισμένος να μη το ξανακάνει. Και αυτό μόνο καλό θα αποδειχθεί για τον Άρη.

Υ. Γ Για ακόμα ένα παιχνίδι στην Αθήνα ενώ ο Άρης ήταν καλύτερος δεν έφυγε με τη νίκη. Εκτός από τα δικά του λάθη, του στοίχισαν και οι διαιτητικές αποφάσεις, καθώς το πρώτο γκολ του Ατρόμητου δεν θα έπρεπε να μετρήσει